12:00

Eslövs BK

Referat: GIF Nike - Eslövs BK

Som man brukar säga ibland, en dag på jobbet!.

Från avspark tar vi kommandot och har ett stort bollinnehav och visar upp ett stort tålamod i spelet, med många bra spelvändningar. Nike spelar ett lågt försvarsspel och satsar på kvicka omställningar, därför krävs ett mod och ett högt tempo i passningsspelet för att trampa runt och ta oss framåt. Något som vi lyckas väl med och chans på chans radar upp sig. Framför allt lyckas vi man/man att utmana och ta oss förbi.
Första halvleken riktigt bra med en stark prägel på matchen, Ludvig och Wilhelm blev målskyttar, inte att glömma Macke frilägesräddning.

Andra halvlek startar i samma anda och med Ludde och Vilmer som skarprättare blev det till en trygg 4-0 ledning. Kan vara därför vi slappnar av och börjar slarva med enkla pass och påtagliga misstag. Nike gör i detta skede sin reducering innan Altin sätter punkt med 5-1.

Sammantaget ett rörligt anfallsspel där vi hotar både centralt och brett. Det klart, ett par baljor till ska vi göra på alla dessa chanser, men milsvid skillnad mot förra helgen i inställningen och bestämdheten satt oxå där idag!

Nu ska vi bara se till att genomföra 90 minuter med tryck i spelet, skärpa och noggrannhet, så att svackorna blir mindre!